Lees hieronder de ervaringen van anderen en laat je inspireren...

Reviews

Carolien Dekker
03-08-22 09:38:42
Mijn zelfvertrouwen wankelde enigszins door een (zelf geïnitieerde) scheiding en wat patronen die ik bij mezelf herkende waar ik me niet prettig bij voelde. Ik had het gevoel even niet meer zo goed te weten wie ik nou eigenlijk was.
Door me de juiste vragen te stellen deed Patrick me doen inzien waar sommige dingen vandaan komen maar ook dat ik wel degelijk prima op mezelf kan vertrouwen. Ik werd ook gedwongen eens goed naar mezelf te kijken; wie ben ik nou eigenlijk en waar sta ik voor?!
Patrick is ook op een prettige manier heel open over zichzelf en wat hem drijft in het leven. Ik vond het ook heel relaxed om tijdens een wandeling een sessie te doen ipv binnen te zitten.
Ik zit goed in mijn vel, ben liever voor mezelf en begrijp mezelf beter! Een mooi resultaat!
Viktoria Szigeti
28-11-21 09:28:43
Zelf ervaar ik spanningen bij het idee dat ik een toets moet maken. Ik word hierdoor zenuwachtig en ervaar hierbij angst en dat maakt mij erg onzeker. Patrick heeft mij hierin begeleid en heeft mij steun en kracht gegeven waardoor ik mijzelf weer terug vond. Ik heb mijn toets behaald en dat heeft mij mijn zelfvertouwen terug gegeven.

De begeleiding die Patrick heeft toegepast was precies wat ik nodig had. De rust, kalmte in zijn stem heeft mij weer kracht gegeven.
Luck van der Laan
07-01-21 10:14:09
Met de NLP coaching van Patrick heb ik mooie handvaten gekregen om gemakkelijker met mijn (en die van anderen) gevoel/emotie om te gaan en daarnaast dit te kunnen relativeren. Door de inzichten van Patrick kan ik me als persoon blijven ontwikkelen op vele vlakken.

Gevolg van de coaching is dat ik stukke beter in me vel zit!
Jolanda De Bruijn
11-12-19 13:01:47
Ik heb enorm veel gehad aan de NLP sessies bij Patrick Kwast. Het inzien dat je hoofd soms vreemde dingen met je uit kan halen wat bepalend kan zijn voor je doen was een eye opener. Na een paar sessies met oefeningen kan ik zeggen dat ik gegroeid ben in mijn manier van denken en hoop dat dit uitgroeid tot iets moois voor mijzelf.
Patrick bedankt voor dit inzicht.
Daisy Lamm
04-09-19 14:29:47
Ik ben ontzettend blij dat ik NLP heb gedaan. Na de eerste sessie was er bij mij een knop om en sindsdien ben ik alleen maar gegroeid. Ik ben zelfverzekerder en sta veel rustiger en positiever in het leven dan voor de NLP. Daarnaast ben ik ook erg blij dat ik deze therapie bij Patrick heb gevolgd. Wat ik als erg prettig heb ervaren is dat hij de tijd voor je neemt en heel kundig is. Bij alle sessies heb ik me gehoord en begrepen gevoeld. Voor mij was het een hele prettige ervaring.
Tonen: 5  10